Tjänster

Detta kan vi erbjuda er

Installation

Inom områdena nybyggnad, industri, kontor och handel utför vi alla förekommande elinstallationer. Vi arbetar ofta som totalentreprenör och även samverkansentreprenader. Både vår interna projekteringsavdelning och projektledning säkerställer hög kvalitet på utsatt tid för våra kunder.

Industri

Vi utför kompletta installationer av automatikutrustning. Såväl konstruktion till färdig maskin och ombyggnad av befintliga maskiner ingår i kompetensen. Vi erbjuder våra kunder och samarbetspartners effektiv kompetent service inom områdena, elkraft, styr-och reglerteknik samt instrumentteknik. Vi arbetar från idé, projektering och konstruktion till färdiga idrifttagna anläggningar. Vi har lång erfarenhet från processindustrin.

Nätverk och säkerhet

Vi är certifierade att utföra WIFI, Fibersvetsning, Nätverk, Passagesystem, informationstavlor, bokningstavlor. GC gruppen har sedan början av 90-talet haft data- och telekommunikation, passagesystem som en del av sin kompetens. Lång erfarenhet och stort kunnande gör GC gruppen till en naturlig och trygg partner.

Service

Vi har lång erfarenhet av servicearbete B2B. Vi arbetar med ramavtal till företag och kommuner. Bred kompetens inom våra olika verksamhetsområden gör oss till en trygg partner.

Solceller

Solspecialisten är systerbolag till GC gruppen. Tack vare deras gedigna erfarenhet och vårt nära arbete så kan vi erbjuda er skräddarsydda helhetslösningar. Vi tror på att en nära dialog och kontakt är a och o för att göra dig som kund så nöjd som möjligt, och vi finns vi nära till hands genom hela processen.

Billaddning

Vi har lång erfarenhet av elbilsladdning och arbetar med oberoende fabrikat för att hitta optimerad lösning för våra kunder. Vi är dessutom certifierad återförsäljare av Wallbe laddboxar