Lediga jobb

Lediga jobb

Vi söker :

– Installationselektriker och ledande montör

– Erfaren Elprojektör

– Projektledare

 

Installationselektriker och ledande montör

GC gruppen, beläget i Landskrona, arbetar med elinstallation inom entreprenad & service. Vi är marknadsledande inom området och merparten av entreprenaderna är belägna i Helsingborg, Landskrona, Lund och Malmö med omnejd. Vi är idag 85 anställda och står nu inför en kraftig expansion under hösten, som gör att vi behöver stärka upp teamen med erfarna Installationselektriker/Ledande montörer.

Om tjänsten:

Är du en duktig erfaren installationselektriker/Ledande montör som värdesätter god gemenskap med familjär stämning på din arbetsplats. Där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga, då har du hittat rätt!

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års yrkeserfarenhet inom både mindre och större projekt. Vi ser även gärna att du är flexibel och gillar att ta dig an nya utmaningar. Då vi befinner oss i en expansionsfas är det viktigt att du är driven, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och strävar efter den högsta kvalitén. Har du tidigare arbetat som ledande montör ser vi det som mycket meriterande. B- körkort är meriterande. GC gruppen eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder:

Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder givetvis även andra förmåner som anställd hos oss, såsom bland annat förmånscykel, gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag & hälsoundersökning.

Ta chansen att bli en del av GC gruppens framtid! Här kan ni se våra pågående projekt: Pågående Projekt

Välkommen med din ansökan.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-07-30. Du skickar in ditt CV och personliga brev till HR ansvarig Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Skicka din ansökan till: Email: sara.jonsson@gcgruppen.com

 

Erfaren elprojektör

GC gruppen, beläget i Landskrona, arbetar med elinstallation inom entreprenad & service. Vi är marknadsledande inom området och merparten av entreprenaderna är belägna i Helsingborg, Landskrona, Lund och Malmö med omnejd. Vi är idag 85 anställda och står nu inför en kraftig expansion under hösten, som gör att vi behöver stärka upp teamen med erfaren Elprojektör.

Om jobbet:

I Rollen som Projektör kommer du att arbeta med projektering av allmänna el-/teleinstallationer inom olika byggprojekt, med inriktning kraft och tele. Du tycker om att arbeta i projektform och har mycket god förståelse för projektekonomi.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tar du egna initiativ, startar aktiviteter och drivs av att leverera höga resultat tillsammans med dina kollegor. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och förmågan att kunna arbeta självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta, både med kunder och kollegor. Vi söker dig som har en examen på gymnasienivå med el- eller teleinriktning samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med projektering inom elinstallation. Erfarenhet och vana av CAD (Magicad för autocad), Ljusberäkningsprogram (dialux) och Kabeldimensioneringsprogram (Elvis) som projekteringsverktyg är ett krav. Erfarenhet från kalkyl är meriterande. GC gruppen eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder:

Som anställd i GC gruppen arbetar du med frihet under ansvar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling! Vi erbjuder givetvis även andra förmåner som anställd hos oss, såsom bland annat förmånscykel, gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag & hälsoundersökning.

Välkommen med din ansökan.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-07-30. Du skickar in ditt CV och personliga brev till HR ansvarig. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Skicka din ansökan till: Email: sara.jonsson@gcgruppen.com

Projektledare

GC gruppen, beläget i Landskrona, arbetar med elinstallation inom entreprenad & service. Vi är marknadsledande inom området och merparten av entreprenaderna är belägna i Helsingborg, Landskrona, Lund och Malmö med omnejd. Vi är idag 85 anställda och står nu inför en kraftig expansion under hösten, som gör att vi nu behöver stärka upp teamet med en Projektledare inom entreprenad.

Om jobbet:

I rollen som projektledare inom entreprenad har du ett helhetsansvar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Med ditt driv, engagemang, professionalitet samt humor överträffar du kundernas förväntningar!

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

• Ansvara för resultat och utförande av projekt.

• Utveckla och bevara kundrelationer.

• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och KMA – arbete.

• Tätt samarbete tillsammans med vår projekteringsavdelning och kalkylator.

• Leda och engagera medarbetare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har adekvat utbildning tillsammans med flera års erfarenhet från rollen som projektledare inom entreprenad. Som person trivs du med att arbeta i team med ett högt tempo, är ansvarstagande, driven och du har förmågan att leda och motivera medarbetare. Andra viktiga egenskaper är att du är van att arbeta under tidspress, strukturerad, stresstålig och lösningsorienterad. Eftersom vi befinner oss i ett expansivt skede ser vi att du är en person som engageras av detta.

B-körkort är ett krav.

GC gruppen eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder:

Som anställd inom GC gruppen arbetar du med frihet under ansvar. Inom GC gruppen finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder givetvis även andra förmåner som anställd hos oss, såsom bland annat förmånsbil, förmånscykel, friskvårdsbidrag & hälsoundersökning.

Ta chansen att bli en del av GC gruppens framtid! Här kan ni se våra pågående projekt: Pågående Projekt

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-07-30. Du skickar in ditt CV och personliga brev till HR ansvarig. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Skicka din ansökan till Email: sara.jonsson@gcgruppen.com

Välkommen med din ansökan