Lediga jobb

Vi söker :

– Installationselektriker

– Erfaren Elprojektör

– ServiceelektrikerInstallationselektriker

Vi söker Installationselektriker med flera års yrkeserfarenhet, för större och mindre projekt.

Under det senaste året har GC-gruppen växt som företag, vi vill nu anställa fler till vår installationssida.

Vi har fått in många nya större projekt allt från uppförande av kontors lokaler och nya lägenheter samt till större industrier runt om i västra Skåne.

Din arbetsplats kommer att vara på någon av våra entreprenader i Landskrona, Helsingborg, Lund eller Malmö med omnejd.

Här kan ni se våra pågående projekt: Pågående Projekt

Märk din ansökan med ”Elektriker GC gruppen”.

Vill du veta mer om tjänsten du söker är du välkommen att kontakta VD David Levin på 0418-4888 80 Email: david@gcgruppen.com eller per post till GC gruppen, Box 73, 261 22 Landskrona.

Skicka din ansökan till: Email: david@gcgruppen.com eller per post till GC gruppen, Box 73, 261 22 Landskrona.

Varmt Välkommen med din ansökan!Service-elektriker med fastighetsinriktning

Vi söker service-elektriker med minst 5 års erfarenhet av servicearbete och mindre projekt.

Under det senaste året har GC-gruppen växt som företag, Vi har nu flera avtalskunder vill anställa fler till vårt service-team.

Våra avtalskunder är både kommunala och privata företag.

Din arbetsplats kommer att vara Landskrona, Helsingborg, Lund eller Malmö med omnejd.

Märk din ansökan med ”Service-elektriker GC gruppen”.

Vill du veta mer om tjänsten du söker är du välkommen att kontakta David Levin på 0418-4888 80 Email: david@gcgruppen.com

Skicka din ansökan till: Email: david@gcgruppen.com

Varmt Välkommen med din ansökan!

GC gruppen är ett Landskronaägt och Landskrona-baserat elföretag med verksamhet och kompetens inom kärnområdena, installation, industri, automation och tele/datakommunikation.
Erfaren Elprojektör

GC gruppen växer genom nya spännande uppdrag. Vi söker därför en erfaren Elprojektör till vår projkteringsgrupp.

Din uppgift blir att arbeta med projektering av allmänna el-/teleinstallationer inom olika byggprojekt, med inriktning kraft och tele med fokus på nybyggnationer. Som Projektör kommer du att arbeta nära våra projektledare som ansvarar för de olika projekten. Arbetet innebär också mycket kundkontakt där t.ex. merförsäljning samt att projektets ekonomiska aspekter diskuteras eller stäms av. Ett visst kalkylarbete kommer också ske.

Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete i ett expansivt och framgångsrikt företag, där du kommer tillåtas att växa och utvecklas tillsammans med företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga förmåner.

Din bakgrund. Vi tror att du minst har en examen på gymnasienivå med el- eller teleinriktning (eller motsvarande) samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av att jobba med projektering inom elinstallation. Erfarenhet och vana av CAD som projekteringsverktyg är ett krav. Erfarenhet från kalkyl är meriterande.

Som person tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera höga resultat tillsammans med dina kollegor. Du tycker om att arbeta i projektform och har mycket god förståelse för projektekonomi. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och förmågan att kunna jobba självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta, både med kunder och kollegor.

Vill du veta mer om tjänsten du söker är du välkommen att kontakta VD David Levin på 0418-4888 80 Email: david@gcgruppen.com eller per post till GC gruppen, Box 73, 261 22 Landskrona.

Varmt Välkommen med din ansökan!

HR Ansvarig

GC gruppen i Landskrona söker nu en HR-ansvarig!

Om tjänsten GC gruppen, beläget i Landskrona, arbetar med elinstallation inom bygg och service och är marknadsledande inom sitt område i Västra Skåne. Deras främsta ledstjärna är totalkvalitet i alla led av processen och genom nytänkande kombinerat med gedigen yrkesskicklighet är målet att skapa förutsättningar för att successivt expandera och därigenom uppnå en ledande ställning inom sina kompetensområden. Företaget är idag 75 anställda och står nu inför en kraftig expansion under hösten, som gör att de nu behöver stärka upp teamet med en HR-ansvarig, där du som har erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor får axla denna helt nya roll inom organisationen!

Arbetsuppgifter Som HR-ansvarig hos GC gruppen kommer du att arbeta med att bygga upp företagets HR-processer på sikt, men på daglig basis arbetar du främst med operativa och strategiska frågor inom samtliga delar av HR-området. Arbetet innebär mycket kontakter med chefer, medarbetare, fackliga representanter och andra samarbetspartners. Du kommer att tillhöra admin-teamet och rapportera till VDn i bolaget.

Exempel på arbetsuppgifter är: Ansvar för HR-administration samt till viss del löneadministration, lönebildning och redovisning Ansvara för rekryteringsprocesser samt onboarding av nyanställda Stötta upp i medarbetarsamtal vid behov Utveckla och införa rutiner för att säkra att lagar, avtal och policies efterlevs Employer branding och sociala medier Stödja avdelningschefer med allt inom HR-området: exempelvis rehab-utredningar, omplaceringar och liknande Planering och uppföljning av interna utbildningar Kontakt samt förhandlingar med fackliga organisationer Ansvara för arbetsmiljöfrågor, riskbedömningar och liknande

Vi söker dig som Har en kandidatexamen inom HR eller likvärdig utbildning Har några års erfarenhet av brett HR-arbete Talar och skriver obehindrat på svenska, då detta förekommer i den dagliga verksamheten Har god kunskap om svensk arbetsrätt samt kollektivavtal Har erfarenhet av rekrytering Har erfarenhet av lönebildning Har god dator- och systemvana Har B-körkort

Det är meriterande om du: Har erfarenhet från byggbranschen Har god kunskap om installationsavtalet

Som person är du: Strukturerad Resultatinriktad Flexibel Samarbetsvillig Uthållig

Rekryteringsprocessen Rekryteringsprocessen innefattar ett personlighets- och logiktest som administreras av Academic Work.

Övrig information Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid, tillsvidare Placering: Landskrona Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GC gruppen’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ned innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Länk: Academic work

Varmt Välkommen med din ansökan!