Lediga jobb

Vi söker :

– Installationselektriker

– Erfaren Elprojektör

– ServiceelektrikerInstallationselektriker

Vi söker Installationselektriker med flera års yrkeserfarenhet, för större och mindre projekt.

Under det senaste året har GC-gruppen växt som företag, vi vill nu anställa fler till vår installationssida.

Vi har fått in många nya större projekt allt från uppförande av kontors lokaler och nya lägenheter samt till större industrier runt om i västra Skåne.

Din arbetsplats kommer att vara på någon av våra entreprenader i Landskrona, Helsingborg, Lund eller Malmö med omnejd.

Här kan ni se våra pågående projekt: Pågående Projekt

Märk din ansökan med ”Elektriker GC gruppen”.

Vill du veta mer om tjänsten du söker är du välkommen att kontakta VD David Levin på 0418-4888 80 Email: david@gcgruppen.com eller per post till GC gruppen, Box 73, 261 22 Landskrona.

Skicka din ansökan till: Email: david@gcgruppen.com eller per post till GC gruppen, Box 73, 261 22 Landskrona.

Varmt Välkommen med din ansökan!Service-elektriker med fastighetsinriktning

Vi söker service-elektriker med minst 5 års erfarenhet av servicearbete och mindre projekt.

Under det senaste året har GC-gruppen växt som företag, Vi har nu flera avtalskunder vill anställa fler till vårt service-team.

Våra avtalskunder är både kommunala och privata företag.

Din arbetsplats kommer att vara Landskrona, Helsingborg, Lund eller Malmö med omnejd.

Märk din ansökan med ”Service-elektriker GC gruppen”.

Vill du veta mer om tjänsten du söker är du välkommen att kontakta David Levin på 0418-4888 80 Email: david@gcgruppen.com

Skicka din ansökan till: Email: david@gcgruppen.com

Varmt Välkommen med din ansökan!

GC gruppen är ett Landskronaägt och Landskrona-baserat elföretag med verksamhet och kompetens inom kärnområdena, installation, industri, automation och tele/datakommunikation.
Erfaren Elprojektör

GC gruppen växer genom nya spännande uppdrag. Vi söker därför en erfaren Elprojektör till vår projkteringsgrupp.

Din uppgift blir att arbeta med projektering av allmänna el-/teleinstallationer inom olika byggprojekt, med inriktning kraft och tele med fokus på nybyggnationer. Som Projektör kommer du att arbeta nära våra projektledare som ansvarar för de olika projekten. Arbetet innebär också mycket kundkontakt där t.ex. merförsäljning samt att projektets ekonomiska aspekter diskuteras eller stäms av. Ett visst kalkylarbete kommer också ske.

Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete i ett expansivt och framgångsrikt företag, där du kommer tillåtas att växa och utvecklas tillsammans med företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga förmåner.

Din bakgrund. Vi tror att du minst har en examen på gymnasienivå med el- eller teleinriktning (eller motsvarande) samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av att jobba med projektering inom elinstallation. Erfarenhet och vana av CAD som projekteringsverktyg är ett krav. Erfarenhet från kalkyl är meriterande.

Som person tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera höga resultat tillsammans med dina kollegor. Du tycker om att arbeta i projektform och har mycket god förståelse för projektekonomi. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och förmågan att kunna jobba självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta, både med kunder och kollegor.

Vill du veta mer om tjänsten du söker är du välkommen att kontakta VD David Levin på 0418-4888 80 Email: david@gcgruppen.com eller per post till GC gruppen, Box 73, 261 22 Landskrona.

Varmt Välkommen med din ansökan!